Informatie


Zomerfeest NEXT is een initiatief van wijk 2 van de Hervormde Gemeente Woudenberg en sluit aan bij het Zomerfeest van de Vakantie Bijbelweek. Al jaren is dit feest een groot succes en zijn er allerlei activiteiten voor de kinderen van de Woudenbergse basisscholen. Maar ook voor tieners, jongeren, volwassenen en ouderen willen we een mooi evenement neerzetten. Een weekend vol ontmoeting, mooie gesprekken, gezelligheid en plezier. Wij organiseren Zomerfeest NEXT met als doel mensen bij elkaar te brengen en om als gemeente contacten met Woudenbergers aan te gaan.

Ook willen we iets laten zien van Gods liefde voor jou! Naast de vele ontspannen en leuke activiteiten organiseren we ook een kerkdienst, waar iedereen van harte voor uitgenodigd is!

Wellicht heb je zelf ook vragen:
- heb je altijd al willen weten wat er in de Bijbel staat?
- ben je benieuwd naar wie Jezus eigenlijk was?
- vraag je je af wat er in de kerk gebeurt?
- ben je van mening dat als er een God zou bestaan, er dan geen lijden was?

Vragen die we misschien niet allemaal kunnen beantwoorden, maar waar we je wel bij kunnen en willen helpen. Laat je uitdagen en ga ontdekken! Het hele weekend zijn we er voor jou, dus schroom niet om ons aan te spreken en je vragen te stellen. En zijn er nu al dingen die je graag kwijt wilt? Stuur dan een mail naar zomerfeestwoudenberg@gmail.com, en we reageren zo snel mogelijk.